Asiakastarinat 

  

Tältä sivulta löydät Spine Metodi -valmennuksessa olleiden asiakkaiden tarinoita.

 

 • Yksilöllisten harjoitteiden avulla polvikipu hävisi

  Sain Spine-valmennukseen työikäisen naisen, jolla oli fyysinen työ. Asiakkaan polveen kohdistui kipua kyykkyyn mennessä sekä jalkaprässiliikkeessä.

  Lähdin kartoittamaan asiakkaan tilannetta. Asiakkaalle tehtiin Spine Metodi -testeistä polven nosto, kyykky sekä eteentaivutus.

  Testeistä saatujen tulosten ja havaintojen perusteella asiakkaalle suunniteltiin yksilölliset harjoitteet polvikivun vähentämiseksi. Liikkeiksi valittiin mm. polven nosto, jonka avulla saatiin lantion hallintaa paremmaksi, pakaraa aktivoitua ja vahvistettua. Otimme yhdeksi liikkeeksi myös kyykkyliikkeen, jotta saimme harjoiteltua sen tekniikkaa sekä myös jalkojen painopisteitä, polvien, lantion ja keskivartalon hallintaa.

  Näiden harjoitteiden jälkeen asiakkaan lantion-, keskivartalon- seutu ja liikkeiden hahmotus oli vahvempaa. Töissä ja arjessa lattialta asioiden nostelu helpottui, koska tekniikka oli kunnossa ja tukilihakset vahvemmat.

  Tapasimme joka toinen viikko, yhteensä kolme kertaa ja joka kerta hallinta oli parempaa ja kivut vähentyneet. Viimeisellä tapaamisella kipu oli jo kokonaan poistunut ja asiakas uskalsi taas lähteä harjoittelemaan salille ja arki sujui paremmin. Hän oli tosi tyytyväinen Spine Metodi -valmennukseen ja saavutettuihin tuloksiin.

   

  Spine-valmentaja
  Nina Hosko

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi: