LUE LISÄÄ SPINESTÄ

  

 • Miten Spine Metodi syntyi?

  Spine Metodi on tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin kehitetty valmennusinnovaatio, joka tutkimustietoa pohjana käyttäen yhdistää monipuolisesti harjoitteita fysioterapian ja voimaharjoittelun maailmasta. Missiomme on vähentää yli miljoonan tuki -ja liikuntaelinvaivoista kärsivien suomalaisten vaivoja ja auttaa voimaan paremmin!

  Spine Metodin on kehittänyt Heli Kallio, fysioterapeutti joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten vaivojen kuntoutukseen. Hänellä on pohjalla OMT (ortopedinen manuaalinen terapia) - tutkinto ja yli 25-vuotisen uransa aikana hän on täydentänyt opintojaan lukuisilla koulutuksilla sillä hänellä on aina ollut into oppia ja kehittää osaamistaan eri näkökulmien kautta. Hänen CV:stään löytyy useita fysioterapeutti-, personal trainer, pilates- ja wellness-koulutuksia ja niistä jokaisesta koulutuksesta on tarttunut jotain uutta mukaan. Tiedonjano ja intohimo auttaa ihmisiä voimaan paremmin johti Spine:n syntymiseen:

  Fysioterapeutti Heli Kallio kertoo, miksi halusi perustaa Spine Metodin.

  "Pitkän yli 25-vuotisen urani aikana olen nähnyt, miten tuki-ja liikuntaelinten vaivoja on kuntoutettu. Tietoa on tarjolla paljon ja sitä tulee jatkuvasti lisää ja vuosien aikana on ollut paljon erilaisia trendejä joita niin alan ammattilaiset sekä tules-vaivoista kärsivät asiakkaat ovat kokeilleet, ja hyvä niin! Yksi asia mikä ei ole muuttunut on harjoittelu ja sen merkitys. Harjoittelun vaikutus on pystytty osoittamaan yhä uudestaan ja uudestaan tules-vaivojen kuntoutuksessa. Neljä vuotta sitten aloin tutkimaan asiaa tarkemmin. Kiinnostuin asiasta ja tutkin sekä testasin usean vuoden ajan eri harjoitteita ja tutkimustuloksia niiden pohjalta. Aloin opiskella tutkimusnäyttöön perustuvia metodeja niin paljon kuin niitä markkinoilta löytyi ja alkoi muodostua selkeä visio siitä mitä Spine Metodi tulisi olemaan."

  Muutamia vuosia vierähti ja idea jäi muhimaan jonnekin mielen syöveriin, ja viimein vuonna 2018 oli aika lanseerata Spine Metodi. K&F-lehti halusi julkaista marraskuussa 2018 artikkelin valmennuksesta ja yllättäen siitä tulikin K&F-lehden katsotuin julkaisu koko 2018 vuoden aikana. Eikä ihme, sillä yli miljoona suomalaista kärsii tänä päivänä lukuisista tuki- ja liikuntaelinten vaivoista ja tällaiselle valmennukselle oli selkeästi tarve ja kysyntä. Tähän tarvittiin uusia innovaatioita, lisää kouluttautumista ja erityisesti lisää näkökulmia katsoa asioita eri puolilta.

  Spine-valmennus perustuu viimeisimpään tietoon tule-vaivojen harjoittelusta yhdistäen spesifejä fysioterapian harjoitteita voimaharjoitteluun. Spine harjoittelulla saadaan tuloksia vähentää tai jopa päästä eroon arkea haittaavista selkä, niska, olkapää, lantion ja polvien vaivoista. Haluatko sinäkin päästä eroon pitkäaikaisista alaselkäongelmista? Nauttisitko arjesta enemmän ilman toistuvia niska-hartiaseudun kipuja tai pystyisitkö treenaamaan tehokkaammin ilman toistuvia olkapääongelmia rintapenkissä? Jos vastasit kyllä Spine-valmennukset ovat Sinua varten.

  Spine-tiimissä on ollut ja on edelleen monen alan osaajia. Parhaat tulokset ovat syntyneet yhdessä ja siksi uskon, että parhaat tulokset saavutetaan, kun Spine-valmennus toteutetaan yhteistyössä liikunnanalan osaajien, fysioterapeuttien ja muun terveydenhuoltohenkilöstön kanssa. Näistä on syntynyt hyvä valmennus juuri sinulle. Olemme Sinua varten.

   

  Löydä lähimmät Spine-valmentajat tästä.

  Oletko liikunta- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen? Tutustu koulutukseemme: https://www.spinemetodi.fi/koulutukset/kouluttaudu-spine-valmentajaksi

   

    Takaisin