Asiakastarinat 

  

Tältä sivulta löydät Spine Metodi -valmennuksessa olleiden asiakkaiden tarinoita.

 

 • Välilevyn pullistumasta kivuttomaan selkään
  Asiakas hakeutui valmennukseeni marraskuussa 2019. Hänellä oli todettu välilevyn pullistuma noin. vuosi sitten lannerangassa ja edelleen alaselkä oireili ja väsyi nopeasti. Hänellä oli myös todettu yläselän pullistuma noin 2-vuotta sitten, joka ei oireillut. Hän on perheenisä, joka haluaa saada ..
  Lue lisää
 • Yksilöllisten harjoitteiden avulla polvikipu hävisi
  Sain Spine-valmennukseen työikäisen naisen, jolla oli fyysinen työ. Asiakkaan polveen kohdistui kipua kyykkyyn mennessä sekä jalkaprässiliikkeessä. Lähdin kartoittamaan asiakkaan tilannetta. Asiakkaalle tehtiin Spine Metodi -testeistä polven nosto, kyykky sekä eteentaivutus. Testeistä saatujen..
  Lue lisää
 • Alaselkäkivut helpottivat jo muutaman käynnin jälkeen
  27-vuotias mieshenkilö aloitti Spine-valmennuksen alaselkäkipujen vuoksi. Hänelle oli tehty välilevynpullistuman vuoksi leikkaus vuonna 2009, mutta edelleen alaselkä kipeytyi helposti ja heijasteli myös jalkoihin. Kiputilat saattoivat tulla mm. pitkästä istumisesta, treenaamisesta tai huono..
  Lue lisää
 • Kuukaudessa kipeästä olkapäästä ja unettomista öistä kivuttomaan nukkumiseen ja treenaamiseen
  Asiakas oli yhteydessä minuun elokuun alkupuolella pitkään vaivanneen olkapääkivun vuoksi. Hänellä oli diagnosoitu lääkärissä ahdas olkapää. Lääkäri oli myös antanut jumppaohjeita olkapäälle. Tavattuani asiakkaan hänellä oli ollut salitreenit tauolla lähes puoli vuotta, koska treenaaminen tuotti ..
  Lue lisää
 • Nuoren jääkiekkoilijan polvivaivat hävisivät yksilöllisten harjoitteiden avulla
  13-vuotiasta jääkiekkoilijaa vaivasi kova polvikipu, jotka ilmenivät kyykkyliikkeessä oikean polven "napsahteluna". Tämän vuoksi hän joutui keskeyttämään harjoittelunsa kokonaan. Asiakkaalla oli kyseisellä hetkellä menossa omatoimijakso, jossa treenattiin kuutena päivänä viikossa nopeutta, kimm..
  Lue lisää